Nordisk englekongres 2023

Optakt

Nedtællingen er begyndt...

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Bliv inspireret inden kongressen - med videoerne her på siden...

En hilsen fra
Rebecca Campbell - som underviser på kongressen med masser af sjæl og hjerteenergi. Det er første gang Rebecca skal besøge Danmark, og hun glæder sig

Afspil video

Louise Sofia Rørbech er medarrangør af englekongressen. Her fortæller hun om selve dagen, som giver mulighed for at blive inspireret til at både stå i sin power men også at mærke mulighederne i sensitiviteten.

Englekongressen 2023 har temaet: "En ny tid kalder". Men hvad er det egentlig for en ny tid, vi er på vej ind i? Og hvad er det for en tid, vi er på vej ud af? Det fortæller Line om lige her

Her kan du høre forfatter og lysarbejder Tim Whild fra U.K. tale om det gigantiske bevidsthedsløft, der finder sted på jorden lige nu. Hvor mange mennesker vælger at gå hjertets vej, uden nødvendigvis at opleve sig selv som spirituel.

Jacob Hauge Mateo spiller på kongressen, og Line (medarrangør) har sat ham stævne til en ærlig snak om kreativitet, åndelighed og skabertrang.
Se hele samtalen her:

Afspil video

Susan Wiesenberg og Line Rune Balling er medarrangører af kongressen. I denne helt ærlige snak fortæller Susan om sin rejse i livet - fra karrierekvinde med fuld fart på - til at møde spiritualitet, på sin egen måde

Så kan du møde den intuitive kanal og kunstner Jessica Tumminello. I videoen taler vi om at skabe spirituel kunst, om lyssprog og det guddommelige feminine m.m.

Vi er så heldige, at en gruppe modige kvinder, som finder vej til hjertet og bedre trivsel gennem dans, har sagt ja til at bidrage til kongressen. Det fortæller Rikke Bruun Mortensen fra BeYou - et dansestudie for kvinder - om her

Vi er så heldige, at Paul Luftenegger fra Canada kommer til Danmark og spiller på kongressen.

Prøv lige at lyt til dette fantastiske stykke musik:

The Angels are listening

Mød svenske Mia Kafkios på kongressen - og oplev hendes healende lyssprog til dig. Om energierne i 2023, om hvordan vi alle heler vores historie/karma i øjeblikket - og hvordan det påvirker os.


EKSTRA BONUS (værdi kr. 799,-) TIL DIG SOM DELTAGER

Træn din intuition - træn din englemuskel, og træf gode beslutninger for dig selv

Din intuition hjælper dig, når du skal træffe beslutninger og mærke efter, hvad der er bedst for dig.

At få en stærk kontakt til din egen visdom – og de guldkorn, som dine guider og skytsengle ligger inde med, er den bedste GAVE, du kan give dig selv.

DU har en eller to primære intuitive sanser, som afgør hvordan di intuition fungerer.

Vidste du, at f.eks. at klar-emotion og klarfølelse er en meget stærk intuitiv sans, som rigtigt mange mennesker går rundt og bruger mere eller mindre ubevidst hver dag?

Vi tilbyder dig som deltager på kongressen et GRATIS onlineforløb, som du kan tage i, i dit eget tempo

- til en værdi af kr. 799,-.

Via din klar-emotion kan du opfange andres følelser og sindsstemninger, både hos enkeltpersoner og grupper, f.eks. stemninger på en arbejdsplads osv.

Fortvivl ikke hvis du er lidt usikker på, hvordan du kan bruge din intuition – for vi har skabt dette onlineforløb, som tager dig i hånden hele vejen.

Programændring

Meget beklageligt er Rane Willerslev blevet forhindret i at deltage på kongressen.
Det er dog med stor glæde, vi i stedet kan præsentere filosof og forfatter Alex Riel som oplægsholder kl. 14.20, med oplægget:

"Vild videnskab og ny bevidsthed".

LÆS MERE

This will close in 30 seconds