Nordisk englekongres

Handelsbetingelser

Vedrørende køb af billetter

Hvem formidler salget af billetterne?

Ticketmaster og Musikkens Hus, Aalborg formidler salg af billetter til Englekongressen 2023 for “Englekongresser og events” som er en eventafdelingen under Engleskolen Danmark I/S.

Når du køber billetter til Musikkens Hus, har de brug for at behandle dine kontaktoplysninger og eventuelle ønsker til billetkøbet. Musikkens Hus samarbejder med Ticketmaster omkring håndtering af billetsalg.

Når du køber billetter hos Musikkens Hus – hvad end det foregår online, telefonisk eller pr. mail – behandles og lagres dine personoplysninger i Ticketmaster. Særligt gælder det, at når du køber billetter telefonisk eller fysisk hos Musikkens Hus uden allerede at have en brugerprofil, så opretter vi en brugerprofil på vegne af dig i Ticketmaster – dette for at kunne administrere dit billetkøb. Du har efterfølgende mulighed for at slette din brugerprofil iht. Ticketmasters brugervilkår.

Vi henviser til:

Ticketmasters handelsbetingelser og Ticketmasters privatlivspolitik.

 

 

Vedrørende køb af fysiske produkter på webshoppen

Betaling

“Englekongresser og events” som er en eventafdelingen under Engleskolen Danmark I/S modtager betaling med Dankort, VISA, Mastercard, mobilepay eller bankoverførsel til kontonr. 7620 2108254 (Handelsbanken).

Varen afsendes inden for 2 hverdage, når betalingen er modtaget.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Englekongresser og events ved Engleskolen Danmark I/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering

Forsendelse foregår via Post Nord.

Leveringstid op til 5 hverdage

Du bestemmer selv, om du vil afhente din bestilling i en pakkeshop, pakkeboks eller få den leveret på din adresse.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Engleskolen vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til mail@englekongres.dk og reklamationer sendes til:

Engleskolen Danmark I/S
Tyge Brahes Vej 5
9000 Aalborg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger eller mobilapaynummer, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde og senest 14 dage efter modtagelsen returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@engleskole.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varer købt til nedsat pris byttes ikke.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.