Nordisk englekongres 2023

Video

Her fortæller vi om vores oplevelser backstage
- og om visionen for dagen

Hold øje i januar og februar, hvor der kommer en udsendelse på TV2 Nord, som fulgte med i dagene omkring kongressen.

Fra dagen og efter kongressen

Tim Whild fortæller om sin oplevelse af kongressen og kongressens energi

Energien med Rebecca Campbell fik taget til at lette

Fra scenen

HAR DU EN VIDEO, DU ØNSKER AT DELE, SÅ ER DU VELKOMMEN TIL AT SENDE DEN TIL SUSAN@ENGLEKONGRES.DK
På forhånd tak.

Stemningen i foyeren

Hilsen fra danseintruktøren

Genhør med Paul Luftenegger
og Jacob Hauge

Interviews

En hilsen fra
Rebecca Campbell - som underviser på kongressen med masser af sjæl og hjerteenergi. Det er første gang Rebecca skal besøge Danmark, og hun glæder sig

Afspil video

Louise Sofia Rørbech er medarrangør af englekongressen. Her fortæller hun om selve dagen, som giver mulighed for at blive inspireret til at både stå i sin power men også at mærke mulighederne i sensitiviteten.

Englekongressen 2023 har temaet: "En ny tid kalder". Men hvad er det egentlig for en ny tid, vi er på vej ind i? Og hvad er det for en tid, vi er på vej ud af? Det fortæller Line om lige her

Jacob Hauge Mateo spiller på kongressen, og Line (medarrangør) har sat ham stævne til en ærlig snak om kreativitet, åndelighed og skabertrang.
Se hele samtalen her:

Afspil video

Susan Wiesenberg og Line Rune Balling er medarrangører af kongressen. I denne helt ærlige snak fortæller Susan om sin rejse i livet - fra karrierekvinde med fuld fart på - til at møde spiritualitet, på sin egen måde

Så kan du møde den intuitive kanal og kunstner Jessica Tumminello. I videoen taler vi om at skabe spirituel kunst, om lyssprog og det guddommelige feminine m.m.

Mød svenske Mia Kafkios på kongressen - og oplev hendes healende lyssprog til dig. Louise og Mia tager en spændende snak om energierne i 2023, om hvordan vi alle healer vores historie/karma i øjeblikket - og hvordan det påvirker os.

Her kan du høre forfatter og lysarbejder Tim Whild fra U.K. tale om det bevidsthedsløft, der finder sted på jorden lige nu. Mange mennesker vælger at gå hjertets vej, uden nødvendigvis at vide det.