Nordisk englekongres

Om

Englekongressens mission

Englekongressens mission er...

Line Rune Balling er indehaver og fakkelbærer af englekongres.dk, her fortæller hun om den nye tid som englekongressen taler ind i:

En ny tid kalder

 

Artikel

Teamet bag

Line Rune Balling

Indehaver og indholds- og programansvarlig

Susan Wiesenberg

Backstage og VIP ansvarlig

Thorkild Toftgård

Teknik og sceneansvarlig

Jo flere mennesker der tør gå en ny vej, hvor gamle mønstre slippes – jo større er chancen for, at vi også kollektivt stopper med at begå de samme fejl, og i stedet flytter os et nyt sted hen, som bygger på en større visdom omkring livet på jorden og vores eksistens – og sameksistens. 

Vi har alle sammen en livsmission – en mission som er forbundet med det, der gør os glade og får os til at føle os frie og skabende. DIN LIVSMISSION er derfor englekongressernes mission.

Englekongressens historie

I 2011 arrangerede Lisbet Vilhelmsen og Peter Mortensen – også kendt som “Peter Englekongres” – den første englekongres i Danmark nogensinde.  Den blev afholdt i Vejle med bl.a. danske og udenlandske oplægsholdere, som formidlede energi og budskaber omkring engle, og det at have kontakt til engle. I 2014 blev det til endnu en englekongres. Denne gang i Musikhuset i Odense. Disse englekongresser har gjort stort indtryk på, og haft stor betydning for mange af dem som deltog. At opleve passionerede mennesker tale om engle og formidle kontakt med engle, som det mest naturlige i verden, var en meget smuk oplevelse. Det har løftet mennesker ind i håb, lys  og guidance, givet et kærligt skub og skabt inspiration til nye måde at opleve verden på.
 
I 2020 blev faklen givet videre til Louise og Line fra den tidligere engleskole, og den fakkel har Line nu taget med sig videre i Institut for healing og ny bevidsthed.
 Efter selv at have deltaget på kongresserne i sin tid, er det en opgave, hun har taget imod med stor ydmyghed overfor det store arbejde og de spirituelle milepæle, som Peter, Lisbet og deres hold har skabt ved at sætte disse unikke events på landkortet i Danmark.