Nordisk englekongres 2023

Om

Englekongressens mission

Englekongressens mission er...

Hør Line fortælle om den nye tid og om hvorfor englekongressens tema er:

En ny tid kalder

 

Nordisk englekongres 2023 i Musikkens Hus i Aalborg, kan blive den oplevelse, der får brikkerne til at falde på plads inde i dig. Dét du måske har mærket i brudstykker, og den energi og det lys, som gerne vil til overfladen inde i dig, kan få næring den 7. oktober 2023.

Vi har lagt et formidabelt program med super dygtige speakere fra både Danmark og udlandet, der bringer en magisk wauw-energi ind i koncertsalen. Med en sal fyldt med bankende hjerter, der alle ønsker at gøre verden til et bedre sted, så løfter vi energien til nye højder. Måske ved du ikke helt endnu, hvordan du helt konkret kan gøre en forskel, måske føles det mere som en uforløst længsel inde i dig. 

Måske har du allerede en drøm om det liv, du ønsker at leve – måske udlever du det allerede. Med en fælles intention om at mødes i et håb for menneskeheden og den verden vi er en del af, så er rejsen ind i en ny epoke allerede begyndt. Når vi er villige til at udforske mulighederne i en ny tid, når vi er villige til at åbne os for et potentiale, der ligger dybt i os alle sammen, og som er forbundet med vores sjælsenergi – DIN sjælsenergi – så kommer der nye ressourcer til overfladen og en ny meningsfuldhed får plads.

Jo flere mennesker der tør gå en ny vej, hvor gamle mønstre slippes – jo større er chancen for, at vi også kollektivt stopper med at begå de samme fejl, og i stedet flytter os et nyt sted hen, som bygger på en større visdom omkring livet på jorden og vores eksistens – og sameksistens. 

Vi har alle sammen en livsmission – en mission som er forbundet med det, der gør os glade og får os til at føle os frie og skabende. DIN LIVSMISSION er derfor englekongressens mission. Det er den, vi gerne vil vække og booste på denne dag med et magisk program i koncertsalen

Teamet bag englekongressen:


Engleekspressen

Louise Sofia Rørbech
Line Rune Balling
Susan Wiesenberg
Thorkild Toftgård

Englekongressens historie

I 2011 arrangerede Lisbet Vilhelmsen og Peter Mortensen – også kendt som “Peter Englekongres” – den første englekongres i Danmark nogensinde.  Den blev afholdt i Vejle med bl.a. danske og udenlandske oplægsholdere, som formidlede energi og budskaber omkring engle, og det at have kontakt til engle. I 2014 blev det til endnu en englekongres. Denne gang i Musikhuset i Odense. Disse englekongresser har gjort stort indtryk på, og haft stor betydning for mange af dem som deltog. At opleve passionerede mennesker tale om engle og formidle kontakt med engle, som det mest naturlige i verden, var en meget smuk oplevelse. Det har løftet mennesker ind i håb, lys  og guidance, givet et kærligt skub og skabt inspiration til nye måde at opleve verden på.
 
I 2020 blev faklen givet videre til Louise og Line fra Engleskolen Danmark, som overtog planlægningen af kommende englekongresser. Efter selv at have deltaget på kongresserne i sin tid, er det en opgave, de har taget imod med stor ydmyghed overfor det store arbejde og de spirituelle milepæle, som Peter, Lisbet og deres hold har skabt ved at sætte disse unikke events på landkortet i Danmark.

Kongressen er en NON PROFIT event.


Det betyder, at ingen organisation eller virksomhed som primær arrangør, har fortjeneste som formål.