Nordisk englekongres

Hvis du ønsker at overnatte i Aalborg - natten op til kongressen og/eller natten efter - så er der rig mulighed for det.

Hoteller med særlig rabat

Vi har indgået særlige aftaler med 3 hoteller i nærheden af Musikkens Hus. På disse hoteller kan du få rabat ved at oplyse rabatkoden til højre, indtil der ikke er flere ledige værelser.

Alle 3 hoteller ligger tæt på centrum og dermed tæt på busser fra lufthavnen.

Alle 3 hoteller ligger ca. 15 min. gang fra Aalborg Banegård og Busterminalen.

Musikkens hus
Kongressen afholdes i Musikkens hus, Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg

Kompas Hotel er centralt placeret og nyrenoveret. Det er et attraktivt og yndet hotel med den personlige oplevelse i fokus. Kompas Hotel ligger 4 min. gang fra Musikkens Hus. Rabatkoden kan kun anvendes på hotellets egen bookingside - guldknappen hjælper dig derhen.
Cabinn Aalborg Hotellet er et oplagt valg på grund af dets lave priser og den idéelle beliggenhed tæt på Musikkens hus. Cabbin Hotel ligger 5 min. gang fra Musikkens Hus.Rabatkoden kan kun anvendes på hotellets egen bookingside - guldknappen hjælper dig derhen.
Pier 5 Hotellet er nyrenoveret og ligger ved Aalborg havnefront. Hotellet byder på 154 topmoderne værelser med byens bedste udsigt. Der er 3 min. gang til Musikkens Hus. Rabatkoden kan kun anvendes på hotellets egen bookingside - guldknappen hjælper dig derhen.

Hoteller UDEN særlig rabat 

I Aalborg er der 1.833 hotelværelser hvoraf hovedparten er inden for gåafstand til bymidten og konferencefaciliteterne og standarden spænder lige fra international luksus til hyggelige familiedrevne hoteller. Der er ca. 7.000 senge til rådighed, hvis man bevæger sig lidt ud af byen.