Nordisk englekongres

Dagens program

Velkommen til en innovativ kongres, som bidrager til selvudvikling og nye perspektiver på dig selv, dine omgivelser og verden

Vi har lagt et formidabelt program med super dygtige speakere og musikere fra både Danmark og udlandet. De bringer en magisk wauw-energi ind i koncertsalen d. 7. oktober 2023..

Læn dig tilbage i sædet, få nye perspektiver og lad dig inspirere til dit liv nu og i fremtiden.

Hør dagens speakere og musikere folde programmet ud – så englene synger.

Kl. 9: Dørene åbner

Vi har sørget for parkeringsengle ved Musikkens Hus, hvor dørene åbner kl. 9. Så har du en time til at nyde husets særlige rum og arkitektur ved Limfjorden, kigge i bogshoppen, nyde en kop kaffe eller lækker the, kildevand og en crispy croissant.

Kl. 10: Velkomst i koncertsalen

I koncertsalen bliver du mødt af musik af Jacob Hauge, som får din sjæl til at lande i stolen sammen med dig.

Line Rune Balling byder dig velkommen og du præsenteres for dagens charmerende og dygtige konferencier, Sebbastian Lorantius.

Louise Sofia Rørbech kanaliserer en healing til alle i hele salen, hvor der åbnes en fælles portal med hjerteenergi

Kl. 10.25: Anne Skare Nielsen

Som en tornado der løfter dig op og udvider din horisont, kommer fremtidsforsker Anne Skare Nielsen på scenen med sit foredrag: ”Når fremtiden kalder”. Det handler om livsformål og ny bevidsthed, og det bringer dig ind i orkanen øje med ny indsigt i fremtidens muligheder.

Kl. 11.00: Tim Whild (på engelsk)

Så er det blevet tid til en ”energimæssig vejrudsigt” med engelske Tim Whild. Han er bestseller-forfatter og har en evne til at sanse energistrømninger i det energiskifte og bevidsthedsskifte, som han mener foregår på jorden lige nu. Her kan du blive klogere på, hvordan energierne kan opleves på jorden lige nu, og måske falder der brikker på plads hos dig – lige der.

Kl. 11.40 - 12.05 Formiddagspause

I formiddagspausen kan du skylle dagens første indtryk ned med klart vand, aromatisk kaffe, lækker the og toppe med frugt. Dette er med i prisen.

Kl. 12.05: Rebecca Campbell (på engelsk)

Denne mission med sjælen følger Rebecca Campbell op på med sin mini-workshop på engelsk:  ”Lær at forbinde dig med din sjæl og din sjæls mission”. Rebecca er bestsellerforfatter og mystiker, og hun vil med sit nærvær og sin visdom bringe lyset frem i dig.

Kl. 13.15 - 14.15 Frokostpause

Uden mad og drikke – dur englen på jorden ikke. Derfor holder vi nu en times frokostpause. Har du ikke bestilt frokost sammen med din billet, så kan du bestille den HER. Du kan give den gas eller tage en slapper med f.eks. lækkert brød med spicy kylling, grønt, salat og falafel

Kl. 14.15: Musiker Jacob Hauge

Med Jacob Hauges musik i koncertsalen sørger vi igen for, at du og din sjæl igen bliver forenet på stolen.

Kl. 14.20: Alex Riel

Nu bliver det vildt! Med forfatter og filosof Alex Riel åbner vi 2. del af dagen med at sætte fokus på, hvorledes bl.a. kvantevidenskaben fordrer vild tænkning og bidrager til at udvikle en ny bevidsthed.

Kl. 15.00: Musiker Kari Hamre

Den musikalsk kunstner, sangerinde Kari Hamre, tager dig med ind i et musikalsk univers med klare toner, der bringer dig i kontakt med universets klange og hjertets frekvens. Kari Hamre akkompagneres af pianist Knud Erik Thrane.

Kl. 15.10: Mia Kafkios (på engelsk)

Vi fortsætter med universets frekvenser sammen med den nye tids terapeut Mia Kafkios. Hun løfter frekvensen i salen og i din energi via lyssprog, så det kan mærkes helt ud i storetåen. Mia taler på engelsk, og hun har fokus på at åbne til andre dimensioner, stjerneenergi og samskabelse.

Kl. 15.50 - 16.15 Eftermiddagspause

Frekvenserne skal lige lande, og du får mulighed for nette dig lidt. Vi står klar med vand, kaffe, the og frugt.

Kl. 16.15: Jessica Tumminello og musiker Paul Luftenegger (på engelsk)

I et interview møder du den intuitive kunstner Jessica Tumminello. Hendes magiske digitale værker med energi fra engle og stjerneenergi fylder salen og akkompagneres af den vidunderlige canadiske pianist og sanger Paul Luftenegger.

Kl. 16.40: Kyle Gray (på engelsk)

Dit hjerte vil elske at være i rum med den berømte bestsellerforfatter, spirituelle underviser og yogi Kyle Gray fra Skotland, som kommer på scenen med et opløftende foredrag om engle og ”En ny lysende vej for menneskeheden”. Denne oplevelse kan bringe dig ind i en grundlæggende tillid til at du er hjulpet, guidet og elsket i din rejse på jorden.

Kl. 17.50: Afslutning

Vi slutter dagen af med at binde en smuk sløjfe af håb for dig og for verden. En energi, som du kan tage med hjem og gemme i dit hjerte.

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet

Få en stærk og magisk oplevelse med højt til loftet.

Din sjæl vil elske det!

Tag din bedste veninde eller ven med under armen og nyd en inspirende lørdag


Nedtællingen er startet

Dage
Timer
Minutter
Sekunder