Du er en MESTER – Om din sjæls potentiale og lysarbejde på jorden af Line Rune Balling og Louise Sofia Rørbech (dansk bog)

299,00 kr.

Du er en MESTER – Om din sjæls potentiale og lysarbejde på jorden

Selve energien i bogen er i sig selv et energetisk løft til dig, når du holder bogen mellem dine hænder. Når du læser bogen, er det en rejse ind i din egen mesterenergi og din sjæls kæmpe potentiale – ikke mindst dit kæmpe potentiale som lysarbejder på jorden.

Der er mange lag i bogen, og den kan læses uanset hvor meget erfaring, du har med engle, mestre og stjerneenergi. Undervejs i bogen er der øvelser og forslag til, hvordan du kan løfte din energi og øge lyset i dine celler og dermed aktivere DIN mesterenergi.

Anmeldelser

»Bogen er velskrevet, sjov og dyb. En bog man læser mere end en gang og som har et godt flow.«

»Utroligt at I kan skrive bogen så jordnært om netop et ikke »jordnært« emne. Jeg ønsker jer af hjertet STORT TILLYKKE med jeres MESTERværk.«

»Et sandt mesterværk der taler dybt til alle dine sanser – og giver dig meningsfulde indsigter og ny viden.«

»Det er en bog med power-energi, som kan sætte din transformationsproces i gang på et højt plan, når du vælger at være i tillid og åben for det du læser.«

Kategori:

Beskrivelse

Du er en MESTER – Om din sjæls potentiale og lysarbejde på jorden

Bogen har 2 dele:

  • Del 1: Din transformation som lysarbejder fra 3. til 5. dimension. Om frigørelse af karma og karmisk energi på jorden. Om din egen tvillingeflammenergi og om transformationen af din energikrop, bl.a. dit hjerte og din hjerne, som har et vigtigt potentiale.
  • Del 2: Om kollektivt lysarbejde på jorden, bl.a. om pyramideportaler, lysrejser, vandets og skovens magi og samskabelse.
  • Afslutning: Din kraft og mesterenergi

Til slut i bogen er der et leksikon over bl.a. de energier, der har været med til at skrive bogen.

 

Billederne er skabt af Jessica Tuminello

Billederne er skabt i samarbejde med den intuitive kunstner Jessica Tumminello.

Jessica bor i Tyskland og arbejder digitalt. I billederne er der lagt lyssprog og energetiske koder ind, hvilket nærmest gør hver enkelt billede til en portal for galaktisk energi.

 

Forfattere
Line Rune Balling og Louise Sofia Rørbech

 

Forlag
Forlaget Engleskolen Danmark